Цена лв.61.0 Нощувка

Всяка от вилите на хотел Кирково “Две Вили” разполага с всички необходини удобства за една приятна и зареждаща почивка, далеч от напрежението и шума.
Вилата разполага със спалня, кухня, санитарен възел, веранда и барбекю. Спалнята е за двама като към нея има разтегателен диван, който би могъл да служи за още един възрастен. През студените дни може да се насладите на уюта на камина на дърва, а през топлите дни е на разположение климатик. Има още кабелна телевизия, интернет и телевизор с плосък екран. Кухнята е напълно оборудвана с възможност за приготвяне на храна.

Предлагаме открит басейн с чудесна гледка и голяма беседка, която има собствено барбекю, кухнески пособия, хладилник и има възможност за затваряне при студено време. В язовира, в непосредсвена близост до хотел кирково "Две Вили", може да карате водно колело или да се насладите на приятен риболов. В близкия ресторант на Хотелски комплекс "Романтика" може да се нагостите с местни ястия в случай, че не приготвяте храната си сами. Село Кирково е на около 3 км, а там може да посетите други ресторанти и кафенета.

Редовна Цена

Нед Пон Вто Сря Чет Пет Съб
лв.61.0 лв.61.0 лв.61.0 лв.61.0 лв.61.0 лв.61.0 лв.61.0